Sesi Pengenalan Perpustakaan & Kelas Webopac - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
Kepada Semua Pelajar Baharu Universiti Putra Malaysia Sesi 2015/2016. Satu Program Literasi Maklumat akan diadakan seperti berikut: Tajuk : Sesi Pengenalan Perpustakaan & Kelas Webopac Tarikh: 7 September 2015 Sehingga 22 September 2015 Tempat: PERPUSTAKAAN SULTAN ABDUL SAMAD (PSAS), UPM Pelajar perlu hadir kedua-dua kelas dan Kehadiran pelajar akan diberi MERIT Sila rujuk JADUAL di lampiran atau di laman web Perpustakaan (http://www.lib.upm.edu.my/)