Mercedes Untuk Tetamu - MB, Exco Terengganu tidak dibenar guna kereta baru - Harian Metro, (2008)
Menteri Besar Terengganu, Datuk Ahmad Said dan barisan Exconya tidak dibenar menggunakan 14 kereta Mercedes Benz E200 Kompressor bernilai RM3.43 juta yang baru dibeli kerajaan negeri itu sebagai kenderaan rasmi bagi menggantikan Proton Perdana V6 Executive.