Seminar Sumber Alternatif Industri Papan Panel - Utusan Malaysia, (2008)
Peningkatan persaingan dalam industri perkayuan global mendorong Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil insiatif menganjurkan seminar khas bagi mencari sumber alternatif kepada industri tersebut.