UPM Minta Pelajar Bantu Capai Status Universiti Apex - Berita Harian, (2008)
PELAJAR pascasiswazah Universiti Putra Malaysia UPM di minta memainkan peranan aktif bagi membantu universiti penyelidikan itu mencapai sasaran bertaraf dunia atau universiti Apex.