Cuci Pinggan Sara 3 Anak - Harian Metro, Kasdi Ali & Rosdalilah Zahari (2008)
Saya rasa dunia saya gelap seketika ketika itu, namun sebagai ibu kepada tiga anak yang masih kecil, saya tabahakan diri dan anggap kematian suami sebagai dugaan Ilahi.