Kafetaria UPM Perlu Dipantau - Berita Harian, (2008)
SEBAGAI pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) Semester 3 saya tertarik dengan penjelasan yang diberikan Ketua Komunikasi Korporat UPM Abdulah Arshad di dalam ruangan ini pada 19 Julai berkaitan harga makanan di kafeterla UPM.