llham Landskap Di Tasik Perdana - Utusan Malaysia, Muhamad Dayne Azmin (2008)
Landskap yang menarik bukan sahaja dapat menjadikan sesebuah kawasän itu lebih berseri tetapi juga boleh memberi ketenangan dan ilham kepada yang melihatnya.