Harga Makanan Kafe UPM Berpatutan Yuran Kekal - Berita Harian, Abdullah Arshad (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia UPM ingin merujuk aduan Bapa Prihatin Selangor di ruangan ini pada 16 Julai lalu ber tajuk 'Nasi Lauk Ikan RM5 di Kafe UPM'. Menurut pengadu lagi yuran kolej kediaman turut meningkat sebanyak RM200.