A Samad Said Hos BPKL4 - Utusan Malaysia, (2008)
PROGRAM Baca Puisi Kuala Lumpur (BPKL) akan kembali menemui khalayak sastera di sekitar ibu kota pltda Sabtu 19 Julai ini pukul 8 30 malam la akan berlangsung di Pentas Utama Pasar Seni Kuala Lumpur.