Modul Pesyuma akan diperkenal, mantapkan pembangunan insaniah pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 18 Ogos - Modul Pembangunan Pelajar Syumul Universiti Putra Malaysia atau Modul Pesyuma UPM bakal diperkenalkan untuk pelajar tahun dua dan tahun tiga ke arah membentuk kemantapan diri secara holistik.