UPM rintis penyelidikan guna tumbuhan untuk aplikasi aeroangkasa, automotif - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 7 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) merintis penyelidikan menggunakan bahan tumbuhan untuk menghasilkan bio-sumber komposit hibrid untuk aplikasi aeroangkasa dan automotif.