KUALA LUMPUR - Rasmi Sambutan - Berita Harian, (2008)
Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah akan merasmikan sambutan Jubli Perak Kolej Sultan Alaedin Suleiman Shah (KOSASS) Universiti Putra Malaysia pada 26 Julai ini.