Vimalah Terima Anugerah Tun Dr. Siti Hasmah - Utusan Malaysia, Rosmawati Mion (2008)
KEPERITAN dan kemiskinan sering dijadikan alasan gagal dalam hidup Naniun bagi sesetengah orang terutama yang bersemangat kental kepayahan itulah yang menjadi pendorong untuk mengecapi kesenangan di masa depan.