Defisit Imbangan Perdagangan Makanan Dijangka Tidak Ketara - Utusan Malaysia (2008)
Defisit imbangan perdagangan makanan negara tahun ini dijangka tidak mengalami sebarang perubahan ketara seperti tahun lalu iaitu BM9.7 bilion.