Kembalikan Glamor Sektor Pertanian - Harian Metro (2008)
Sektor swasta dan golongan muda perlu berganding bahu untuk mengembalikan kegemilangan bidang pertanian dalam usaha meningkatkan pengeluaran makanan negara sekali gus mengurangkan pergantungan import pada masa depan.