RTM Harus Angkat Karya Sastera - Utusan Malaysia, Abd. Aziz Itar (2008)
BIDANG kesusasteraan bukanlah setakat suatu medium untuk mengetengahkan bakat para penulis dalam bidang pengkaryaan puisi gurindam pantun nazam cerpen novel dan buku semata-mata.