Prof. Dato’ Dr Mohd Fauzi penerima anugerah Tokoh Sukan MASISWA - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 12 Ogos: Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dato’ Dr. Mohd Fauzi Ramlan dipilh sebagai penerima anugerah Tokoh Sukan MASISWA 2014, individu kedua yang menerima anugerah berkenaan sejak ia diperkenalkan pada 2011.