Seramai 1,620 anggota PALAPES terima tauliah daripada Sultan Selangor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG, 15 Ogos - Seramai 1,620 anggota Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) universiti awam (UA) menempa detik bersejarah apabila menerima pentauliahan pada istiadat penuh gemilang di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.