UCTC gemilang lahirkan usahawan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Bukan sekadar penternak, kini sebahagian daripada pengusaha ternakan kambing di Mukim Batu Talam, Raub sudah melangkah setapak lagi dengan menunjukkan ciri-ciri sebagai usahawan.