Kelas percuma pengajian Al-Quran, Bahasa Arab, Fardhu Ain - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 29 Julai: Pusat Islam Universiti, Universiti Putra Malaysia (UPM) terus giat mempertingkatkan kegiatan kerohanian dan aktiviti keagamaan, termasuk mengadakan kelas Al-Quran, Fardhu Ain dan Bahasa Arab pada setiap hari.