Manny Tidak Mati Dalam Jagaan Polis - Utusan Malaysia, (2008)
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna menafikan kematian anjing pengesan produk cakera optik cetak rompak bemama Manny pada l Jun lalu berlaku ketika ia berada dalam jagaan pihak polis.