UPM Pamer 350 Produk Penyelidikan - Berita Harian, (2008)
SEBANYAK 350 produk penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM) akan dipamerkan pada Pameran Reka Cipta Penyelidikan dan Inovasi PRPI 2008 yang akan berlangsung di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah pada 29 hingga 31 Julai ini.