Graduan harus berani ambil risiko keluar zon selesa - Sultan Sharafuddin - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Graduan harus berani mengambil risiko keluar dari zon selesa dengan mencabar keupayaan diri untuk menjadi lebih baik daripada sekarang.