Nanas Dinar - Klon bermutu tinggi lebih kaya vitamin C - Berita Harian, Mona Ahmad (2008)
Menyedari masalah kekurangan anak benih di pasaran bagi membolehkan bidang pertanian terus berkembang, syarikat Asma Agro (M) Sdn Bhd (Asma Agro) menjadi peneraju dalam bidang pembenihan pokok nanas jenis MD@ yang dikenali sebagai Nanas Dinar.