Saya Dah Macam P Ramlee - Harian Metro, (2008)
Perjuangan beliau dalam persada muzik tanah air tidak pernah berhenti. Mula berkecimpung dalam bidang pernciptaan lagu pada usia semuda 16 tahun, sumbangan Seniman Negara, Datuk Dr Ahmad Nawab kepada perkembangan dunia muzik dan hiburan tempatan masih berterusan.