Universiti Apex: IPT Layak Diketahui Ogos Ini - Utusan Malaysia (2008)
Institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan yang layak menyertai program Universiti Apex akan diketahui selewat lewatnyapeng hujung Ogos ini.