Pengerusi Baru Yayasan Perak Dilantik - Berita Harian, (2008)
Ahli Parlimen Bukit Gantang, Roslan Shaharum dilantik sebagai Pengerusi Yayasan Perak yang baru menggantikan bekas Ahli Parlimen Grik Datuk Dr Wan Hashim Wan Teh berkuat kuasa 1 Julai lalu.