Hamil Bukan Halangan - Harian Metro, (2008)
Seorang ibu hamil dan pasangan kembar dari Iran antara 471 pelajar asing yang mendaftar sebagai pelajar baru bagi sesi pengajian 2008/2009 di Universiti Putra Malaysia (UPM), di sini, Jumaat lalu.