UPM anjur Eksplorasi Sains, tingkat pemahaman hala tuju pelajar selepas SPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 30 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Eksplorasi Sains yang disertai 38 pelajar tingkatan lima Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI) baru-baru ini.