Ibu Hamil, Kembar Iran antara pelajar baru UPM - Utusan Malaysia (2008)
Seorang Ibu hamil dan pasangan kembar dari Iran merupakan antara 471 pelajar asing yang mendaftar sebagai pelajar baru di Universiti Putra Malaysia (UPM) dekat sini hari ini.