Sawit Hasilkan Biokomposit - Utusan Malaysia, (2008)
Kedudukan Malaysia sebagai antara negara yang memiliki ladang sawit yang luas sehingga empat juta hektar sebenarnya menjanjikan produk bernilai, lebih daripada sekadar minyak pokok tersebut.