üniversiti Bukan Tempat 'Bulan Madu' - Berita Harian, Dr.Sharifudin Lubis (2008)
TAHNIAH dan selamat datang kepada pelajar baru institusi pengajian tinggi. Di institusi pengajian tinggi awam (IPTA) saja dianggarkan lebih 50 000 pelajar baru mulai mendaftar pada hujung minggu lalu Puluhan ribu lain mengikuti program diploma dan ijazah di lebih 400 institusi pengajian tinggi swasta (IPTS).