Dr.Latiff Raja Ekspedis - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
KHAZANAH negara ini bukanlah barangan dalam lingkungan bernilai sejarah semata-mata tetapi juga meliputi sumber hidupan di laut dan darat termasuklah hujan rimba.