Empat Pelajar IPTA Wakili Negara Ke Program Hitachi - Berita Harian, Rosniza MOhd Taha (2008)
EMPAT pelajar institusi pengajian tinggi awam IPTA terpilih mewakili negara ke program Inisiatif Pemimpin Muda Hitachi HYL1 ke 9 yang akan berlangsung di Jakarta Indonesia mulai 7 hingga 11 Julai ini.