I0I Group sumbang RM1 juta untuk penyelidikan UPM - Berita Harian, (2008)
UN1VERSITI Putra Malaysia (UPM) menerima dana penyelidikan sebanyak RM1 juta daripada syarikat pengeluar utama kelapa sawit negara I0I Group untuk mcnjalankan penyelidikan bagi mengatasi masalah penyakit reput pangkal pokok tanaman itu yang disebabkan kulat Ganoderma.