42 pelajar UPM terima sumbangan Hari Raya Tuanku Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG, 3 Julai – Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada anak-anak yatim, asnaf dan mualaf yang terdiri daripada 42 pelajar UPM.Sultan Sharafuddin Idris Shah yang juga Sultan Selangor menyampaikan sumbangan itu sempena Majlis Berbuka Puasa dan Solat Tarawih bersama kira-kira 1,000 warga UPM dan komuniti di Masjid UPM.