Kumpulan C-Heart UPM juarai Tech Plan Grand Prix Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
KUALA LUMPUR, 22 Jun: Kumpulan C-Heart dari Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pada Tech Plan Grand Prix yang julung-julung kali dianjurkan di Malaysia, dan akan mewakili negara ke Agri Science Grand Prix di Tokyo, Jepun.