Kerjaya, Keluarga Mana Lebih Penting - Berita Harian, Nor Affizar Ibrahim (2008)
Mencari titik keseimbangan antara pekerjaan dan keluarga memerlukan keputusan yang bijak dan ia tidak akan berlaku dengan sendiri ataupun dalam sekelip mata saja, sebaliknya ada beberapa perkara serta aspek perlu difikirkan dan diperhalusi.