Gadis Ketagih Porno - Berita Mingguan, (2008)
Rita Alwi (bukan nama sebenar), 19, mula ketagih menonton filem lucah sejak berumur 12 tahun. Bermula dengan ajakan rakan dan sekadar untuk berseronok, dia menjadi ketagih dan hingga kini Rita tidak dapat mengekang ketagihanya itu.