Jakim-UPM Bangunkan Kualiti Halal - Utusan Malaysia (2008)
Isu halal, haram dan subahat dalam produk-produk makanan, kesihatan mahupun pakaian, kecantikan dan kewangan di kalangan Muslim tidak akan pernah selesai.