Pemidato Buta Jerman Sahut Cabaran - Harian Metro, (2008)
Seorang pelajar universiti dari Hamburg, Jerman, yang cacat penglihatan akan bersaing dengan 36 peserta dari 35 negara bagi merebut kejuaraan dalam Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Timbalan Perdana Menteri (PABM) 2008 dari 17 hingga 24 Februari depan.