Sekolah Sukan, Seni Perkaya Pendidikan - Utusan Malaysia, (2008)
Dalam usaha memperkassakan sekolah kebangsaan, kerajaan tidak pernah mengabaikan kecenderungan dan minat pelajar terhadap bidang tertentu.