Tiga Kerusi Ditanding BN Perak Panas - Tajol Rosli yakin calon Parlimen Park Buntar DUN Changkat Jong Gunung Semanggol menang - Berita Harian , (2008)
Umno Perak mengenal pasti tiga kerusi panas satu Parlimen dan dua Dewan Undangan Negeri (DUN) di negeri ini pada pilihan raya umum kali ini.