Pelajar UPM, Angeli menangi anugerah Berend Houwen Travel Award 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG, 1 Julai – Pelajar Master in Science (Haematology), Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Angeli a/p Ambayya @ Ampiah menjulang nama UPM apabila memenangi anugerah Berend Houwen Travel Award 2015.