UPM anjur Iftar dan majlis perpisahan bersama Pelajar Mobiliti Antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 26 Jun – Putra International (Bahagian Antarabangsa), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Iftar dan Majlis Perpisahan Pelajar Mobiliti Antarabangsa UPM bagi mendedahkan 60 pelajar antarabangsa kepada budaya tempatan serta sambutan Ramadhan, baru-baru ini.