Jabatan Akuakultur tingkat usaha hasilkan lebih banyak baka akuakultur yang baik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 23 Jun – Jabatan Akuakultur, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) semakin giat menggemblengkan usaha ke arah merealisasikan hasrat untuk menghasilkan lebih banyak baka akuakultur yang baik.