FRSB, UPM lancar buku Thinking Hands of Hajeedar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 16 Jun – Presiden Institute of Democracy and Economic Affairs (IDEAS), YAM Tunku Zain Al-Abidin Ibni Tunku Muhriz telah melancarkan buku Thinking Hands of Hajeedar yang ditulis oleh Profesor Adjung di Jabatan Senibina, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Ar Hajeedar Abdul Majid.