Pameran Hari Inovasi UPM perkenal inovasi baharu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 3 Jun – Putra Science Park (PSP), Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan 15 inovasi baharu untuk dimanfaatkan pihak industri dalam bidang pertanian dan veterinar.