UPM hasilkan 29 inovasi baru reka bentuk perindustrian dalam SEED SHOWCASE - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 11 Jun – Seramai 29 pelajar Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan 29 inovasi baharu reka bentuk perindustrian dalam Seed Showcase 2015