Serdang - Festival Teater - Berita Harian, (2008)
Malam Anugerah Festival Teater Interkolej 2008 (Festik 2008) Universiti Putra Malaysia akan diadakan di Panggung Percubaan Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, pada 7 Mac depan.